You are currently viewing Ένα 17χρονο κορίτσι  με προβλήματα όρασης απέσπασε  το πιο δυνατό χειροκρότημα στην Κατερίνη κατά τη διάρκεια της παρέλασης για τα Ελευθέρια της πόλης!

Ένα 17χρονο κορίτσι με προβλήματα όρασης απέσπασε το πιο δυνατό χειροκρότημα στην Κατερίνη κατά τη διάρκεια της παρέλασης για τα Ελευθέρια της πόλης!

  • Reading time:1 mins read
Δικαίως μία  17χρονη κοπέλα με προβλήματα όρασης απέσπασε  το πιο δυνατό χειροκρότημα εχθες στην Κατερίνη κατά τη διάρκεια της παρέλασης για τα Ελευθέρια της πόλης! Ήταν σημαιοφόρος και κατάφερε να βγάλει γενική βαθμολογία , απόλυτο 20!
Όπως μας ενημερώνει ο Δημοσιογράφος Ηλίας Χρυσικός, με ανάρτησή του στο διαδίκτυο:
“Στις χθεσινές εορταστικές εκδηλώσεις για τα 112 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης της Κατερίνης , παρέλασε με υπερηφάνεια η Μαρία Σίνα κρατώντας την Ελληνική Σημαία και με πλατύ χαμόγελο.
Η 17χρονη γεννήθηκε με προβλήματα όρασης. Είναι μαθήτρια της τρίτης λυκείου και αριστούχος, καθώς κατάφερε να βγάλει γενική βαθμολογία 20.
Στο πλευρό της έχει πάντοτε την παιδική της φίλη, Δήμητρα που είναι ο “φύλακας άγγελος” της.
Η 17χρονη ονειρεύεται να γίνει φιλόλογος, ενώ στο μέλλον ελπίζει να βοηθάει όπως λέει παιδιά με προβλήματα όρασης να γίνονται αποδεκτά από την κοινωνία”.