You are currently viewing Επίσημη επίσκεψη της Γενικής Προξένου στην Μητρόπολη Νέας Ιερσέης
Από την επίσκεψη της γενικής προξένου Ιφιγένειας Καναρά στον Μητροπολίτη Νέας Ιερσέης Απόστολο, ο οποίος της επιδίδει ιερό ενθύμιο της επίσκεψής της την εικόνα του Αγίου Σπυρίδωνα. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΕΑΣ ΙΕΡΣΕΗΣ

Επίσημη επίσκεψη της Γενικής Προξένου στην Μητρόπολη Νέας Ιερσέης

  • Reading time:3 mins read

ΓΟΥΕΣΤΦΙΛΝΤ. Η νέα γενική πρόξενος της Ελλάδος στη Νέα Υόρκη, Ιφιγένεια Καναρά, πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στη Μητρόπολη Νέας Ιερσέης, όπου έγινε δεκτή με εγκαρδιότητα από τον Μητροπολίτη Απόστολο, με τον οποίο συζήτησαν θέματα ομογενειακού χαρακτήρα.

Ο Μητροπολίτης Απόστολος μαζί με τις ευχές και ευλογίες του για κάθε επιτυχία και ευόδωση στην πολυεύθυνη αποστολή που της έχει αναθέσει και εμπιστευθεί η Ελλάδα, στη νευραλγική θέση της γενικής προξένου στη Νέα Υόρκη, της δώρισε κι ένα ιερό ενθύμιο, την εικόνα του Αγίου Σπυρίδωνα, ευχηθείς καλή συνεργασία για το καλό της Ομογένειας και του πληρώματος της Μητρόπολης Νέας Ιερσέης.

Αναμνηστική φωτογραφία από την επίσκεψη της γενικής προξένου Ιφιγένειας Καναρά στη Μητρόπολη Νέας Ιερσέης. Διακρίνονται ο πρωτοσύγκελος Νεκτάριος Κοτρότσιος, η πρόεδρος της Φιλοπτώχου Ελένη Κωνσταντινίδη, ο Μητροπολίτης Απόστολος και ο αντιπρόεδρος του Μητροπολιτικού Συμβουλίου Τζέιμς Πόλος.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΕΑΣ ΙΕΡΣΕΗΣ

Παρόντες κατά την επίσκεψη της κυρίας Καναρά στην Μητρόπολη ήταν ο πρωτοσύγκελος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Κοτρότσιος, ο αντιπρόεδρος του Μητροπολιτικού Συμβουλίου Τζέιμς Πόλος και η πρόεδρος της Φιλοπτώχου της Μητρόπολης, Ελένη Κωνσταντινίδη.

 

Search this website Type then hit enter to search