You are currently viewing Επιστρέφει η «Εκκλησία όλων των Εθνών» -Με νέους «προφήτες» και παραρτήματα χωρίς άδεια λειτουργίας [βίντεο]
Οι διάδοχοι του «προφήτη Χάρη» που συνεχίζουν τους εξορκισμούς

Επιστρέφει η «Εκκλησία όλων των Εθνών» -Με νέους «προφήτες» και παραρτήματα χωρίς άδεια λειτουργίας [βίντεο]

  • Reading time:1 mins read

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή της «Εκκλησίας όλων των Εθνών», με τη δράση της να συνεχίζεται στο ίδιο μοτίβο και πλήθος βίντεο με εξορκισμούς να κατακλύζουν στο Youtube.

Παρά την καταδίκη του «προφήτη Χάρη», η «Εκκλησία όλων των Εθνών» όχι μόνο δεν έχει σταματήσει τη δράση της στη Θεσσαλονίκη, αλλά επεκτείνεται με παραρτήματα στην Αθήνα και το εξωτερικό.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από τη «διεθνή καριέρα» του Χάρη Τσακωνίδη, με προσευχές και εξορκισμούς στις ΗΠΑ, έχοντας χρίσει ως διάδοχό του στην Ελλάδα τον «προφήτη Γιάννη».Συνεχίζει τους… εξορκισμούς ο «προφήτης Χάρη»: Η νέα καριέρα στις ΗΠΑ και ο διάδοχος του στην Ελλάδα [βίντεο]
Συνεχίζονται οι εξορκισμοί στην Ελλάδα από τους νέους «προφήτες»
Στο MEGA μίλησε ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ο «άνθρωπος του Θεού» που… αποφοίτησε από τη «σχολή προφητών».

«Μόλις νοικιάσουμε το χώρο μετά θα ξεκινήσει η αδειοδότηση, να γίνουνε κάποια έργα που χρειάζεται, και αφού πάρουμε την άδεια τότε θα ξεκινήσει η εκκλησία», ανέφερε αρχικά, παρότι οι εξορκισμοί γίνονται κανονικά, όπως φαίνεται και σε βιντεάκια που ανεβαίνουν στο Youtube.

«Εγώ σαν άνθρωπος του Θεού ξεκίνησα πριν από ένα χρόνο. Και όλα αυτά που βλέπετε εκεί πέρα, όπως θα δείτε δεν είμαι μόνος μου, είναι και άλλοι προφήτες εκεί, γίνονταν στην Θεσσαλονίκη. Είχαμε ένα θέμα εκεί με την εκκλησία της Θεσσαλονίκης, με το χώρο, τώρα ξανανοίγει σιγά-σιγά και περιμένουμε να βγει η άδεια για να ξεκινήσει.

Προσεχώς θα νοικιάσουμε το κτίριο και θα ξεκινήσουμε στο Περιστέρι. Μέχρι να ανοίξει η εκκλησία ανεβάζουμε κάποια βιντεάκια ώστε να ενημερώσουμε τους ανθρώπους ότι ανοίγει εκκλησία. Απλά μέχρι να ανοίξει εκκλησία ανεβάζουμε κάποια βιντεάκια, ώστε να ενημερώσουμε τους ανθρώπους ότι σιγά-σιγά ανοίγει εκκλησία.Τώρα θα ξεκινήσουμε, κατά διαστήματα κάνουμε κάποια meetings με κάποιους ανθρώπους που ενδιαφέρονται», συμπλήρωσε.

 

Το παράρτημα στην Αλβανία
Η δράση της «Εκκλησίας όλων των Εθνών» δεν μένει μόνο σε Ελλάδα και ΗΠΑ, καθώς υπάρχει και ο «προφήτης Κάστριοτ» στην Αλβανία.


«Είμαι η γραμματέας του, αυτή την στιγμή δεν είναι εδώ, όταν θα έρθει ο Προφήτης θα τον ενημερώσω. Δεν είμαστε ακόμα στην εκκλησία, είμαστε σε διεργασία να το ανοίξουμε», ανέφερε μία γυναίκα στο MEGA.

Συγκεντρώσεις χωρίς άδεια και εγγραφές με QR Code
Παρότι η «Εκκλησία όλων των Εθνών» δεν έχει εξασφαλίσει άδεια λειτουργίας, οι συγκεντρώσεις με εξορκισμούς, προσευχές και «θεραπείες» συνεχίζονται κανονικά.

Μάλιστα όπως αναφέρουν στη σελίδα τους, οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και γίνονται με ένα απλό σκανάρισμα του κινητού στο QR Code, καθώς η εκκλησία των εθνών είναι high tech και διαθέτει ένα επιτελείο κινηματογραφιστών και βοηθών των τελετών

ΠΗΓΗ:iefimerida.gr