You are currently viewing Ποιμαντική περιοδεία του Μητροπολίτη Σικάγου Ναθαναήλ τα Θεοφάνεια
Ο Μητροπολίτης Σικάγου Ναθαναήλ τελεί τον Αγιασμό των Θεοφανίων στον ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην πόλη Mason City της Αϊόβα. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΙΚΑΓΟΥ

Ποιμαντική περιοδεία του Μητροπολίτη Σικάγου Ναθαναήλ τα Θεοφάνεια

  • Reading time:5 mins read

ΣΙΚΑΓΟ. Ο Μητροπολίτης Σικάγου Ναθαναήλ πραγματοποίησε περιοδεία σε κοινότητες σε απομακρυσμένες πόλεις της πολιτείας του Ιλινόις και της Αϊόβα κατά τη μεγάλη Δεσποτική εορτή των Θεοφανίων προεξάρχων σε Ιερές Ακολουθίες και Λειτουργίες, τελών Αγιασμούς και χειροθετών Αναγνώστες για τις λειτουργικής ανάγκες των κοινοτήτων.

Ο Μητροπολίτης Ναθαναήλ αφιέρωσε πολύ χρόνο επισκεπτόμενος  τις κοινότητες του Αγίου Γεωργίου στο Ροκ Αϊλαντ (Rock Island) του Ιλινόις,  Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην πόλη East Moline του Ιλινόις, Μεταμορφώσεως του Σωτήρος  στην πόλη Mason City της Αϊόβα, και του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή στην πόλη Cedar Rapids της Αϊόβα.

Ο κ. Ναθαναήλ προέστη του Αγιασμού ων Υδάτων, ενώ στην κοινότητα της Μεταμορφώσεως του Mason City της Αϊόβα προχείρησε Αναγνώστες ενθαρρύνοντας ενορίτες όλων των ηλικιών να προσκαλέσουν κι άλλους στον Χριστό διά της μελέτης της Αγίας Γραφής.

Στην πόλη Cedar Rapids της Αϊόβα ήταν ιδιαίτερη η χαρά καθότι πανηγύριζε ο ιερός ναός επ’ ονόματι του Αγίου Ιωάννη.

Ο Μητροπολίτης Σικάγου Ναθαναήλ τελεί τον Αγιασμό των Θεοφανίων στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Rock Island του Ιλινόις.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΙΚΑΓΟΥ
Ο Μητροπολίτης Σικάγου Ναθαναήλ προχειρίζει Αναγνώστες στον ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην πόλη Mason City της Αϊόβα.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΙΚΑΓΟΥ
Αναμνηστική φωτογραφία από την κοινότητα Mason City της Αϊόβα.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΙΚΑΓΟΥ
Ο Μητροπολίτης Σικάγου Ναθαναήλ ευλογεί την βασιλόπιτα στην κοινότητα του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή στην πόλη Cedar Rapids της Αϊόβα.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΙΚΑΓΟΥ
Αναμνηστική φωτογραφία από την επίσκεψη του Μητροπολίτη Σικάγου Ναθαναήλ στην κοινότητα του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή στην πόλη Cedar Rapids της Αϊόβα.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΙΚΑΓΟΥ
Οι δύο τυχεροί της Νέας Χρονιάς που τους έλαχε το κέρμα της βασιλόπιτας στην κοινότητα του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή στην πόλη Cedar Rapids της Αϊόβα.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΙΚΑΓΟΥ
Search this website Type then hit enter to search