You are currently viewing Αφού το λέει και ο Π.Καμμένος πρέπει να …ανησυχούμε;; : • «Τραγικές συνέπειες για το Έθνος φέρνει η αναγνώριση της Ουκρανικής Εκκλησίας από την Ιερά Σύνοδο»

Αφού το λέει και ο Π.Καμμένος πρέπει να …ανησυχούμε;; : • «Τραγικές συνέπειες για το Έθνος φέρνει η αναγνώριση της Ουκρανικής Εκκλησίας από την Ιερά Σύνοδο»

  • Reading time:3 mins read

Σημείωση ΕΞΑΨΑΛΜΟΥ: Όλα τα περίμενα αλλά αυτό να βγεί ο Πάνος Καμμένος δημοσίως και να υποστηρίξει τους Ρώσους και όχι το Οικουμενικό Πατριαρχείο με ξεπερνά. Δεν καταλαβαίνει ότι η Αυτοκεφαλία αφού δόθηκε στην Ουκρανία δεν πρόκειται να παρθεί πίσω! Το Οικουμενικό Πατριαρχείο θα επιμείνει μέχρις εσχάτων. Και προτιμούν να στηρίζουν τη Ρωσία η οποία θέλει την Εκκλησία της Ουκρανίας ως πολιτικό της δεκανίκι παρά να παίρνουν το μέρος του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Τους είδαμε τους Ρώσους τόσα χρόνια! Στα δύσκολα πάνε με το συμφέρον τους και μας αφήνουν ξεκρέμαστους! Αλλά στα δύσκολα τα δικά τους μας θέλουν μαζί τους λες και είμαστε τα πιόνια τους!
Και προσπαθούν τον τακτικισμό τους αυτό να τον ερμηνεύσουν με ιερούς κανόνες, στηριζόμενοι σε μία ψευδεπίγραφη Κανονικότητα. Τί τραγικό! Είναι βλέπετε όλα κανονικά στην Εκκλησία τους και η μόνη που τους ξέφυγε είναι η Ουκρανία και θέλουν να την επαναφέρουν στον ίσιο δρόμο!
Βέβαια το ότι ταυτίζονται οι απόψεις του κ. Καμμένου με τον Σεβ. Κυθήρων Σεραφείμ πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο ιδιαίτερης ψυχιατρικής μελέτης. Θα πρέπει να ανησυχούν και οι δύο για την κατάντια αυτή. Δεν ξέρω ποιός από τους δύο πρέπει να ανησυχεί περισσότερο!

 

Εθνική καταστροφή θεωρεί ο πρώην ΥΕΘΑ Π.Καμμένος την αναγνώριση της Ουκρανικής Εκκλησίας από την Εκκλησία της Ελλάδος

Με σημερινή του ανάρτηση στο twitter, ο Πάνος Καμμένος παρεμβαίνει στα πολιτικά πράγματα με αφορμή το ζήτημα της αναγνώρισης ή μή -από την Εκκλησία της Ελλάδος- της Ουκρανικής Εκκλησίας και τη στάση γύρω από το ζήτημα της ανεξαρτησίας της, που έχει δρομολογήσει ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.  

Έγραψε λοιπόν ο Π. Καμμένος, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με βίντεο με χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ομιλία του Τραμπ στον ΟΗΕ.

«Ασφάλεια της Ελλάδας στηρίζεται στην ισχυρή συμμαχία με ΗΠΑ και Μεσογειακές χώρες αλλά και διατήρηση συνεργασίας με Ορθόδοξες χώρες. Απόφαση της Ιεράς συνόδου για αναγνώριση Ουκρανικής εκκλησίας θα τινάξει όλα στον αέρα με συνέπειες τραγικές για το Έθνος»

Panos Kammenos@PanosKammenos

Ασφάλεια της Ελλάδας στηρίζεται στην ισχυρή συμμαχία με ΗΠΑ και Μεσογειακές χώρες αλλά και διατήρηση συνεργασίας με Ορθόδοξες χώρες. Απόφαση της Ιεράς συνόδου για αναγνώριση Ουκρανικής εκκλησίας θα τινάξει όλα στον αέρα με συνέπειες τραγικές για το Έθνος

Ενσωματωμένο βίντεο

ΠΗΓΗ:Pronews.gr