You are currently viewing Ο εκτροχιασμός Αρβανίτη  είναι μόνο η αρχή των όσων θα ακολουθήσουν;

Ο εκτροχιασμός Αρβανίτη είναι μόνο η αρχή των όσων θα ακολουθήσουν;

  • Reading time:1 mins read

Το θέμα δεν είναι τόσο απλό όσο θέλουν να μας πείσουν οτι είναι οι φυσικοί αλλά και οι ηθικοί αυτουργοί του!

Έχουμε να κάνουμε με δύο διαφορετικά πράγματα!

Από τη μία πλευρά ένα είναι βέβαιο: ο διευθυντής του κομματικού ραδιοσταθμού του Σύριζα , αποκαλώντας «μαλάκα» τον πρωθυπουργό της χώρας δημοσίως, ξέφυγε πολύ από μία συνήθη και παγκοίνως αποδεκτή κριτική! Σχεδόν εκτροχιάσθηκε και μάλιστα με τρόπο ύποπτο!

Από την άλλη πλευρά, ο τρόπος που οι Συριζαίοι αντιμετώπισαν το ζήτημα, έστω και εκ των υστέρων, δεν είναι καθόλου τυχαίος! Σχεδόν “ευλόγησαν” τον εκτροχιασμό Αρβανίτη!

Για το πρώτο, δε νομίζω ότι έχουμε να πούμε πολλά.

Ο Κώστας Αρβανίτης είναι ηλίου φαεινότερο οτι ξέφυγε, εκτροχιάστηκε. Και το χειρότερο, είναι οτι αντί να προσπαθήσει να την ανασκευάσει μετά την κατακραυγή, επιδόθηκε σε ρεσιτάλ εξυπνακισμών, σε σημείο τέτοιο που του επεστράφη στο ακέραιο ο χαρακτηρισμός του προς τον Πρωθυπουργό …Πάντα έτσι γίνεται!

Για το δεύτερο μέρος όμως, έχω να κάνω μια επισήμανση. Άκουσα και διάβασα πολλούς να υποστηρίζουν: –«δίκιο έχει ο Αρβανίτης, να αγιάσει το στόμα του, είναι μαλάκας ο Σαμαράς και επιτέλους κάποιος είχε το σθένος να του το πει δημόσια».

Κάτι σαν το χαστούκι Κασιδιάρη προς την Λιάνα Κανέλη, ένα πράμα! Που από μπροστά όλοι το καταδίκαζαν και από πίσω έλεγαν:”βρε καλά της έκανε”.

Ντρέπομαι να το ομολογήσω αλλά η κατάντια αυτή με τρομάζει!

Τι φανατισμός είναι αυτός βρε παιδιά;Πού νομίζετε ότι θα φτάσουν τα πράγματα, αν αύριο βγει ένας νεοδημοκράτης δημοσιογράφος και χαρακτηρίσει τον Αλέξη Τσίπρα ..παπαρολόγο ή κωλόπαιδο;

Αυτό αποτελεί τη σπίθα ενός νέου εμφύλιου!! Και μόνο αυτό μας έλλειπε!

Αν οι Συριζαίοι πιστεύουν ότι έρχονται καβάλα στ’ άλογο σαν τον στρατηγό Πλαστήρα, για να πάρουν τη ρεβάνς, πρέπει να ξέρουν ότι αυτά που θα βρούν θα τους κάνουν να κλαύσουν πικρώς.

Και επειδή οι πολύ φανατισμένοι δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους,μήπως θα έπρεπε να τους τραβήξουν τ’ αυτιά όσοι διαθέτουν ακόμη λίγο μυαλό από το συγκεκριμένο χώρο;