You are currently viewing Τρίτεκνοι επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη

Τρίτεκνοι επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη

  • Reading time:0 mins read

Κλιμάκιο του Δ/Σ του Συλλόγου Τριτέκνων Μαγνησίας «Η Αργώ», με επικεφαλής την Πρόεδρο κ. Σούλα Βακουφτσή, επισκέφθηκε σήμερα τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας.

Στη συνάντηση συζητήθηκε το δημογραφικό πρόβλημα, που αποτελεί μεγίστη απειλή για το παρόν και το μέλλον της Ελληνικής κοινωνίας.

Ο Σεβασμιώτατος αποδέχθηκε το αίτημα για προσφορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού στα γραφεία του Συλλόγου, ενώ συζητήθηκε και το πλαίσιο συνεργασίας Μητροπόλεως και Συλλόγου, για την ανάδειξη ζητημάτων κοινού ενδιαφέροντος.

Επίσκεψη μαθητών στον Μητροπολίτη

Με μαθητές από το 8ο Γενικό Λύκειο Βόλου συναντήθηκε σήμερα στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

Οι μαθητές, στα πλαίσια της συμμετοχής τους σε ένα πολιτιστικό πρόγραμμα με θέμα: «Αναζητώντας την ουτοπία, σκέψεις για έναν καλύτερο κόσμο από την αρχαιότητα ως σήμερα», δημιουργούν ένα ντοκιμαντέρ που σκοπό έχει να παρουσιάσει απόψεις και οραματισμούς για την ιδανική κοινωνία.

Για το λόγο αυτό, συζήτησαν με τον Σεβασμιώτατο για τη συμβολή του Χριστιανισμού στην αναγέννηση του ανθρώπου και στην επανεύρεση του χαμένου παραδείσου.