You are currently viewing Το περιφερόμενο Ιερό Λείψανο της Αγίας Βαρβάρας και το περιφερόμενο… “πτώμα” του κ.Φίλη, απο κανάλι σε κανάλι.

Το περιφερόμενο Ιερό Λείψανο της Αγίας Βαρβάρας και το περιφερόμενο… “πτώμα” του κ.Φίλη, απο κανάλι σε κανάλι.

  • Reading time:1 mins read

Του Σωτήρη Μ. ΤΖΟΥΜΑ

 

Το ιερό λείψανο της Αγίας Βαρβάρας, που αξιώθηκε να προσκυνήσει ο Ορθόδοξος κόσμος των Αθηνών από κοντά, για πρώτη φορά μετά από αιώνες, προκάλεσε την μήνι και τον φθόνο των αλιβάνιστων και των λογής αθέων, που μυρίζουν.. λιβάνι και ανεβάζουν πυρετό!
Κορυφαίος του χορού, ο εντιμότατος κ.Φίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος περιφέρει το υπέρβαρο σαρκίο του, από κανάλι σε κανάλι για να μας πείσει με ύφος 40 Καρδιναλίων, οτι κακώς μεταφέρονται τα…”πτώματα” ( άκουσον- άκουσον) των Αγίων, για να τα προσκυνούν οι πιστοί! Και είναι τόσο ξένος με την πίστη των Ορθοδόξων και τόσο αστοιχείωτος και αδιάβαστος που λέει πως όλο αυτό το τελετουργικό είναι ειδωλολατρικό!
Και δεν έμεινε εκεί! Θέτει βέτο ως γνήσιος κομματικός αποκρισάριος που είναι, για την μεταφορά του ιερού λειψάνου της Αγίας στο Αντικαρκινικό του Αγίου Σάββα, προκειμένου να το προσκυνήσουν οι ανήμποροι καρκινοπαθείς για να πάρουν δύναμη και να συνεχίσουν τον αγώνα τους!
Ο κ. Φίλης ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, αν και θα πρέπει να προσέχει τί λέει–αφού κάθε τι που λέει το χρεώνεται το κυβερνών κόμμα–ξεπέρασε τα όρια των ανοιχτών θυρών και με την στάση αυτή και τις ανιστόρητες και ιερόσυλες δηλώσεις του, έρχεται αντιμέτωπος με την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού που θρησκεύεται άδολα. Μάλιστα προσπερνά και το γεγονός,οτι για να είναι σήμερα το κόμμα του κυβέρνηση το ψήφισαν και Έλληνες πολίτες που θρησκεύονται και προχθές που ήλθε το ιερό σκήνωμα της θαυματουργής Αγίας ήταν εκεί παρόντες, κατά χιλιάδες, για να το προσκυνήσουν!
Στον ιδιωτικό του βίο ο κ.φίλης ειναι διευθυντής της ΑΥΓΗΣ, του κομματικού οργάνου του κυβερνώντος κόμματος! Δηλαδή ο ανθρωπος αυτός που ομιλεί με αυτό τον απαξιωτικός τρόπο για τους Αγίους και την πίστη μας, είναι παιδί του κομματικού σωλήνα και απολαμβάνει μοναδικών προνομίων, ελέω της ψήφου του λαού που τον ανέδειξε βουλευτή!
Ποιό κανάλι θα τον καλούσε να μας πει τις αμπελοφιλοσοφίες του αν δεν είχε αυτούς τους βαρύγδουπους τίτλους που απέκτησε, οχι έξω στην ελεύθερη αγορά αλλά χάρη στην κομματική αφοσίωση και υποτέλεια!
Ως εκ τούτου, ας αρκεστεί ο κ.φίλης στα απολύτως κομματικά για να δείχνει την πίστη του στο κόμμα και ας αφήσει τα θέματα της πίστεως στους αληθινούς πιστούς και στην Εκκλησία τους!
Δεν χρειαζόμαστε μαθήματα από τον κ.Φίλη.
Τα ιερά λείψανα της Αγίας Βαρβάρας ήλθαν στην χώρα μας από την Βενετία ύστερα από ενέργειες της Αποστολικής Διακονίας, προστάτιδας Αγίας της Διακονίας.
Δεν πρόκειται για περιφερόμενο “πτώμα” όπως ανερυθρίσστα ισχυρίστηκε ο κ.Φίλης σε πρωινή εκπομπή. Πτώμα είναι ο ίδιος και οι ιδέες που εκπροσωπεί και οι οποίες δοκιμάστηκαν, δοκιμάζονται και απέδειξαν πόσο ανεδαφικές και ανερμάτιστες είναι! Απλό ζωντανό παράδειγμα: ένας ολόκληρος λαός υποφέρει, η ιδωτική αγορά στενάζει και η κυβέρνηση και οι υπουργοί της κάνουν πάρτυ και πίνουν τσίπουρο για τη δικαίωση των μερικών εκατοντάδων καθαριστριών! Αν αυτό το σκηνικό δεν δείχνει σε πόσο προχωρημένη σήψη είναι το ..”πτώμα” της πολιτικής που εκφράζει ο κ.Φίλης και οι όμοιοί του, τότε τί είναι;
Ας σταματήσουν, λοιπόν, ορισμένοι να ολισθαίνουν τόσο χαμηλά, χτυπώντας την πίστη και το θρησκευτικό συναίσθημα του λαού! Ας βρουν άλλο τρόπο για να συσπειρώσουν τους κομματικούς φανατικούς οπαδούς τους!Και ας κάνουν αυτά που πρέπει να κάνουν για να μην πέσει η χώρα στην ξέρα και οδηγηθεί ο λαός στην πλήρη απόγνωση!
Η Ελλάδα σε κόντρα των δυνάμεων που θέλουν να την ισοπεδώσουν πνευματικά ήταν είναι και θα παραμείνει Ορθόδοξη! Ας το βάλλουν καλά στο μυαλό τους όλοι οι περαστικοί!!!