You are currently viewing Σπηλιωτόπουλος σε Αρχιεπίσκοπο: «Κανένας άστεγος στον δρόμο»

Σπηλιωτόπουλος σε Αρχιεπίσκοπο: «Κανένας άστεγος στον δρόμο»

  • Reading time:1 mins read

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη 29 Απριλίου 2014 ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Στην είσοδο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής τον κ. Σπηλιωτόπουλο υποδέχθηκε ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Μάξιμος Παπαγιάννης, ο οποίος τον συνόδευσε στο γραφείο του Μακαριωτάτου.

Στην συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων έτυχε θερμής υποδοχής από τον Αρχιεπίσκοπο, ο οποίος τον καλωσόρισε με το Χριστός Ανέστη.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο κ. Σπηλιωτόπουλος ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πρωτεύουσα, τονίζοντας τις προοπτικές για μια Αθήνα με περισσότερα πεζοδρόμια, πάρκα με αισθητική, για μια Αθήνα που αξίζει να έχει τουρισμό καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

”Με μεγάλο σεβασμό κατέθεσα στον Μακαριώτατο τις προτάσεις μου για την πολιτική μας «κανένας άστεγος στον δρόμο»”, τόνισε χαρακτηριστικά με το πέρας της συνάντησης ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Τέλος ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε στον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, καλή επιτυχία υπογραμμίζοντας την ανάγκη υλοποίησης τέτοιων προτάσεων.