You are currently viewing Σερρών: ”Η Ελληνική κοινωνία έχει δεχθεί πολλά γκολ και πολλά αυτογκόλ”

Σερρών: ”Η Ελληνική κοινωνία έχει δεχθεί πολλά γκολ και πολλά αυτογκόλ”

  • Reading time:1 mins read

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 15 Μαρτίου, το 1ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου κατά της φτώχειας και της πείνας.

Η εκδήλωση ήταν μία πρωτοβουλία του ΜΓΣ Πανσερραϊκού, είχε κοινωνικό χαρακτήρα, έλαβε χώρα στις ακαδημίες του Πανσερραϊκού και συμμετείχαν ακαδημίες ποδοσφαίρου που δραστηριοποιούνται στο Νομό Σερρών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο διεθνής τερματοφύλακας και Πρωταθλητής Ευρώπης 2004 με την Εθνική ομάδα Ποδοσφαίρου Αντώνης Νικοπολίδης και ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ Σταμάτης Συρίγος.

Η εκδήλωση είχε στόχο την συγκέντρωση τροφίμων και χρημάτων που θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτης από το οποίο σιτίζονται καθημερινά 500 άπορες οικογένειες.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος χαιρετίζοντας την εκδήλωση χρησιμοποίησε ποδοσφαιρική ορολογία λέγοντας ότι ”η Ελληνική Κοινωνία τα τελευταία χρόνια έχει δεχθεί πολλά γκολ και πολλά αυτογκόλ και η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αναδεικνύει ότι όταν αγωνίζεσαι αμυντικά και επιθετικά μπορείς να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου. Το ποδόσφαιρο είναι ένα συλλογικό παιχνίδι στο οποίο κυριαρχεί η συνεργατικότητα και παραμερίζεται ο εγωισμός.”