You are currently viewing Ο Χριστόδουλος από το επέκεινα….

Ο Χριστόδουλος από το επέκεινα….

  • Reading time:1 mins read

Πάντα διαχρονικός και επίκαιρος ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος ,αν και έχουν περάσει επτά χρόνια από την κοίμησή Του,έρχεται να μας υπενθυμίσει κάποιες αλήθειες!!

Σε βιβλίο- προϊόν μελέτης της ανήσυχης ψυχής του– υποχρεώθηκε ο πολύς Αν. Υπουργός κ. Κατρούγκαλος, κατά την αντιφώνησή του, στο επίσημο γεύμα που παρέθεσε προς τις αρχές της πόλης ο δήμαρχος Καλαμάτας κ. Νίκας, επ´ευκαιρία του εορτασμού της Υπαπαντής του Κυρίου, Πολιούχου της Καλαμάτας.
Ακόμη και από το επέκεινα ο Μεγάλος Χριστόδουλος έρχεται να μας δείξει πόσο διαχρονικός,επίκαιρος και χρηστικός είναι,Ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη και στενόκαρδη εποχή.
Και το σημειώνουμε εμείς αυτό, μετά λόγου γνώσεως ακριβώς γιατί λοιδωρηθήκαμε ως γραφικοί και προσωπολάτρες επειδή συχνά- πυκνά μιλάμε γι’ αυτόν και υπενθυμίζουμε το τεράστιο έργο του και τις παρακαταθήκες που μας άφησε!
Αλλά τώρα ήλθε ένας δεδηλωμένος αριστερός και απάντησε στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο , καθηγητή και Κοσμήτορα της θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με τα λόγια και τις σκέψεις – απόψεις του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου που είχε προβλέψει τα όσα ζούμε σήμερα.