You are currently viewing Ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας και ο δήμαρχος Καλαμάτας στον Μητροπολίτη Χρυσόστομο

Ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας και ο δήμαρχος Καλαμάτας στον Μητροπολίτη Χρυσόστομο

  • Reading time:0 mins read

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησε ο Νέος Αντιπεριφερειάρχης Μεσ­σηνίας Ιωάννης Αργυράκης, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του.

Ο κ. Αργυράκης ευχήθηκε τα δέοντα στο Σεβασμιώ­τατο για την εκλογή του σε Πρόεδρο της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ζήτησε τις ευχές και προσευχές του για τα νέα του καθήκοντα.

Μητροπολίτης και Αντιπεριφερειάρχης συζήτησαν θέματα συνεργασίας που αφορούν την Τοπική Εκκλησία και την Περιφέρεια και αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα της επικαιρότητας.

Ο κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε για την επίσκεψη το νέο Αντιπεριφερειάρχη καί του ευχήθηκε υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στα καθήκοντα που ανέλαβε.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος δέχτηκε την επίσκε­ψη του Δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, με τον οποίο συζή­τη­­σαν επίσης ζητήματα υπηρεσιακά, αλλά και αυτά της συνερ­γα­σίας Μητρό­πο­­λης και Δήμου για το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έρ­γο στη πόλη της Καλαμάτας.

Ο κ. Νίκας προσκάλεσε το Μητροπολίτη να παραστεί στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου, αφού είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος τοῦ Καλλικρατικού Δήμου Καλαμάτας.