You are currently viewing Οικονομική ενίσχυση 85 φοιτητών, από την Ι.Μ. Κορίνθου (ΦΩΤΟ)

Οικονομική ενίσχυση 85 φοιτητών, από την Ι.Μ. Κορίνθου (ΦΩΤΟ)

  • Reading time:0 mins read

Επιτυχώς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16η Φεβρουαρίου 2014, στο Γηροκομείο Ανδρών Κορίνθου, η προγραμματισμένη ετησίως Εκδήλωση Οικονομικής Ενισχύσεως Παιδιών, από την Μητροπολιτική μας Επαρχία.

Πρόκειται περί της από ετών θεσπισμένης τελετής «προικοδοτήσεως», η οποία από πέρυσι λόγω των δυσκόλων οικονομικών καταστάσεων που μαστίζουν την χώρα μας, έλαβε χαρακτήρα άμεσης βοήθειας με την οικονομική ενίσχυση 85 σπουδαστών, φοιτητών και μαθητών με το χρηματικό ποσό των 1.000¤ ο καθένας.

Της Εκδηλώσεως προηγήθηκε Αρχιερατικός Εσπερινός προς τιμήν των Αγίων Ακύλα και Πρισκίλλης, χοροστατούντος του Σεβ. κ. Διονυσίου ο οποίος και ομίλησε επίκαιρα για τον θεσμό της Οικογένειας, που δυστυχώς χειμάζεται ποικιλότροπα, με αφορμή την μνήμη των Αγίων Προστατών της Χριστιανικής συζυγίας, αλλά και για το έργο της Εκκλησίας, που έρχεται αρωγός στις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει η οικογένεια σήμερα, με ευκαιρία την προσφορά της Τοπικής μας Εκκλησίας εκ ποσού 85.000¤, ως άμεση «προικοδοσία» σε παιδιά της Επαρχίας μας που σπουδάζουν.

Την Εκδήλωση πλαισίωσαν με συμπάθεια και σεβασμό ο Ι. Κλήρος της Ι. Μητροπόλεώς μας ως και πλήθος πιστών, οι οποίοι, αφού προσευχήθηκαν, χάρηκαν ιδιαιτέρως την πρωτοβουλία της Αποστολικής μας Εκκλησίας, η οποία με συνέπεια ακολουθεί την φιλελεήμονα παράδοση που ο ίδιος ο Ιδρυτής της Απόστολος Παύλος μας κληροδότησε.