You are currently viewing Αναχώρησε από την Λάρισα η σορός του Μητροπολίτη Κυρίλλου (ΦΩΤΟ)

Αναχώρησε από την Λάρισα η σορός του Μητροπολίτη Κυρίλλου (ΦΩΤΟ)

  • Reading time:1 mins read

Σε λαϊκό προσκύνημα θα εκτεθεί από σήμερα Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Κων/νου και Ελένης Καρδίτσας η σορός του μακαριστού Μητροπολίτη Κυρίλλου, πρ. Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων, που τόσο αγαπήθηκε από τον λαό της Καρδίτσας, μέχρι και αύριο Δευτέρα που θα πραγαματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία στις 12 μ. από τν Μητροπολιτικό Ναό. Πλήθη πιστών συρρέουν στο ναό για να αφήσουν ένα λουλούδι και να αποτίσουν τον ύστατο φόρο τιμής στον κεκοιμημένο ιεράρχη τους.
Η πόλη και η εκκλησιαστική επαρχία της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων πενθούν για τον Σεπτό Ιεράρχη, που ήταν υπόδειγμα Ιερωμένου σε όλη του την Εκκλησιαστική ζωή. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Φ. Αλεξάκο, αποφάσισαν ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού προς τον αγαπητό μας κεκοιμημένο ιεράρχη, ο ενταφιασμός του να γίνει στον προαύλειο χώρο του Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης, δίπλα στον τάφο του Μακαριστού Μητροπολίτη Ιεζεκιήλ.
Εν τω μεταξύ πολλοι Μητροπολίτες αναμένεται να είναι παρόντες στην εξόδιο ακολουθία, με μαγάλη πιθανότητα να είναι παρών και ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος

KYRILLOS3