You are currently viewing Έκτακτη ΔΙΣ για να αποδεχθεί την παραίτηση Τρίκκης…

Έκτακτη ΔΙΣ για να αποδεχθεί την παραίτηση Τρίκκης…

  • Reading time:1 mins read

Και …”πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρίς” επιβεβαιωθήκαμε για τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά με τα οποία διοικείται πλέον η Εκκλησία μας.
Ομως θα μου επιτρέψετε να πώ οτι με τέτοιες αλχημείες, αυτό πλέον δεν είναι Εκκλησία!!
Είναι FAST FOOD. Τα κάνει όλα και συμφέρει!

Συγκαλείται εκτάκτως– ναι εκτάκτως– στις 25 Σεπτεμβρίου η ΔΙΣ για να κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Τρίκκης που την υπέβαλε σήμερα και ο οποίος έχει σώας τας φρένας, ενώ υπάρχουν από καιρό Μητροπόλεις που δεν διοικούνται από τους Μητροπολίτες τους, οι οποίοι είναι εκτός μάχης, αλλά από συγγενείς και παρατρεχάμενους.
Και παρ´όλα αυτά η διοίκηση της Εκκλησίας κάνει οτι δεν βλέπει και δεν ακούει!
Έχουμε ή δεν έχουμε, λοιπόν, δύο μέτρα και δύο σταθμά;
Η αποδοχή της παραίτησης του Τρίκκης από την ΔΙΣ σημαίνει οτι θα επισπεύσει και η έκδοση διατάγματος για να κηρυχθεί η Μητρόπολη εν χηρεία και να γίνει η εκλογή του νέου Μητροπολίτη στην τακτική Ιεραρχία του Οκτωβρίου!
Ολα δείχνουν οτι τα πάντα είχαν συμφωνηθεί μεταξύ του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και του Τρίκκης Αλεξίου, κατά το πρόσφατο ταξίδι του Αρχιεπισκόπου στα Τρίκκαλα επ´ευκαιρία των εορταστικών εκδηλώσεων για τον Αγιο Βησσαρίωνα . Τότε ερρίφθη ο κύβος και μας σερβίρουν τώρα τη σούπα!
Αν έκανε αυτά τα τερτίπια ο Χριστόδουλος θα είχαν ανεβεί στα κάγκελα όλοι αυτοί οι ανιστόρητοι και θα τον ξεφώνιζαν! Τώρα οι ίδιοι αυτοί ταραξίες και φωνασκούντες της εποχής εκείνης,καταλύουν κάθε έννοια δικαίου και καταπατούν τη Συνοδικότητα για την οποία κόπτονταν επί Χριστοδούλου ενώ τώρα δεν διαμαρτύρεται κανείς!
Παρ´όλα αυτά τα φαιδρά και εμετικά που συμβαίνουν στο χώρο της Εκκλησίας, ναι υπάρχει Θεός!