You are currently viewing Έδωσε το παράδειγμα της απλότητας ο Κίτρους

Έδωσε το παράδειγμα της απλότητας ο Κίτρους

  • Reading time:2 mins read

Επίσκεψη στο Δήμαρχο Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη στο γραφείο του στο Δημαρχιακό Μέγαρο πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους και Κατερίνης κ. Γεώργιος συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη κ.Βαρνάβα Λεοντιάδη.

Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε τον Δήμαρχο προκειμένου να ευχαριστήσει τον ίδιο, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και το προσωπικό του Δήμου για την υποδοχή που του επιφύλαξαν, καθώς και για την συμμετοχή του Δήμου στις προετοιμασίες της ενθρονίσεως του Σάββατο στην πόλη της Κατερίνης έδρα της ιστορικής Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους και Κατερίνης.

Να αναφερθεί ότι ο κ. Γεώργιος μετά τις ευχαριστίες, προσέφερε στον Δήμαρχο ένα αναμνηστικό δώρο της ενθρονίσεως του.

Από την πλευρά του ο κ. Χιονίδης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την επίσκεψη του, τους θερμούς λόγους του και δήλωσε για μια ακόμη φορά την διάθεση συνεργασίας τόσο του ιδίου όσο και του Δημοτικού Συμβουλίου στις προσπάθειες του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Μητροπολίτης Κίτρους πήγε στο Δημαρχείο με τα πόδια, που είχε ως αποτέλεσμα ο κόσμος να τον σταματάει στον δρόμο για να λάβει την ευλογία του.

Ευχές στο Μητροπολιτικό Μέγαρο

Το απόγευμα του Σάββατου 29 Μαρτίου, ανήμερα της ενθρονίσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους και Κατερίνης κ. Γεωργίου, το Μητροπολιτικό Μέγαρο κατακλύσθηκε από εκατοντάδες Πιεριείς και όχι μόνο, οι οποίοι μετέβησαν για να εκφράσουν στον Ποιμενάρχη τους τις ολόθερμες συγχαρητήριες ευχές τους.

Ανάμεσά τους βρέθηκαν πολλά παιδιά και νέοι από ενορίες της Ι. Μητροπόλεως, όπου τραγούδησαν διάφορα για τον νέο Μητροπολίτη Γεώργιο.

bolta

bolta1

bolta2

dimarxos

6

ΠΗΓΗ: Romfea.gr