You are currently viewing Με μία επίσκεψη στο… Ιδιωτικό Σχολείο ”Άγιος Γεώργιος”, απαντά “εμμέσως”,ο Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος Β ´ στο νέο Υπ. Παιδείας

Με μία επίσκεψη στο… Ιδιωτικό Σχολείο ”Άγιος Γεώργιος”, απαντά “εμμέσως”,ο Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος Β ´ στο νέο Υπ. Παιδείας

  • Reading time:2 mins read

Σήμερα το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β΄, συνοδευόμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Σύρου, Πρωτοπρ. Φλαβιανό Αλμπέσκου, επισκέφθηκε, κατόπιν προσκλήσεως της Διευθύνσεώς του, το Ιδιωτικό Δημοτικό Σχολείο “ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ”, ομίλησε στους Ορθόδοξους μαθητές για τα μηνύματα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, τους προέτρεψε να εκκλησιάζονται και να προσεύχονται και τους διένειμε μικρές εικόνες και ευλογίες.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τον Ιδιωτικό Παιδικό Σταθμό “Η ΦΩΛΙΑ”, τα παιδιά του οποίου ευλόγησε και τους διένειμε μικρές εικόνες.

Μετά το πέρας της επισκέψεώς του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ συνεχάρη το Διευθυντή και το διδακτικό προσωπικό των σχολικών αυτών μονάδων για το έργο τους και τους ευχαρίστησε για την πρόσκλησή τους να επισκέπτονται το Σχολείο ο ίδιος και ο Πνευματικός των παιδιών.

P1270103

P1270105

P1270109

P1270113

P1270114